{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案

时间:2023-11-09 22:50:35 阅读:1

衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案,目前双语学习报答案网已经汇总了衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡中同卷2023-2024高三二调英语
    2、衡中同卷2024调研卷英语二
    3、衡中同卷2024高三二轮专题卷答案英语
    4、2024衡中同卷高三二调答案
    5、2023-2024衡中同卷新高考版英语
    6、2023-2024衡中同卷高三二轮英语
    7、衡中同卷2024答案英语(二)
    8、2024衡中同卷调研卷全国二卷英语
    9、2024衡中同卷调研卷二
    10、2024衡中同卷高三二轮专题卷英语
W:That's what makes it so realistic,though.So what is it next week?M:It's a musical called Aida.W:Great!Now we have something we can watch together again.Text 7W:Hey,Jordan.Practicing basketball again?M:Yes.My unele Charlie was just showing me a few of his moves from his high school days.W:Didn't he almost turn professional?M:Yeah.He played on the soccer team and the badminton team,too.My coach said he was the best athlete he'dever taught.W:Does he still play?M:He plays on the weekends,and sometimes he helps me train a couple of times a week.W:Do you think you will play in university?M:Of course.But it's not easy.I need an athletic scholarship.That means I have to practice seven days a week.W:What do you work on recently?M:Using my left hand and bouneing the ball between my legs.Here,I bet you can't take the ball from me!Text 8M:So,you are from the UK?What is it like living in London?W:I don't live in London.I live in Manchester.M:Oh,I always think British people come from London.W:No,I've only been to London three times in my life.I would be a tourist there like you.London is in the south.M:So where is Manchester?W:It's in the north of England.So are Liverpool,Leeds,York and several other cities.In the middle are twocities:Birmingham and Coventry.M:But the UK is small.Are those places different from each other?sW:They each have their own character.British people may look the same and dress the same,but there are lots ofddifferent accents.M:Why so many?代的W:Well,the UK consists of four different countriesEngland,Scotland,Wales and Northern Ireland.Plus,thereaare local accents,left over from the days when people didn't travel very much.Text9M:Julie,our school's planning committee has been asking about you.Where have you been?W:I won't be attending any more meetings.I told Mrs.Hall I don't have the time to volunteer anymore.M:That's too bad.Did you get a job or something?W:Not like a regular job.M:What do you mean?W:Well,initially my dad wanted me to go out and find a job.But I told him I didn't think I would be able tobalance school and work at the same time.M:And what did he say?W:He said if I started taking on more responsibility at home,he would pay me and let me use the family car.Youknow,like cooking,cleaning,that kind of stuff.M:That's not bad!W:I know.I just thought it's time to start forming some good life habits now,rather than later.In a couple ofyears,I'll be in college living on my own.I'll have no one to rely on but myself.M:Good for you.So what will you do with the money you will be making?W:Fortunately,my parents are giving me an od phone,so I don't need to worry about that.Ieed a new laptop,though.M:You're so lucky!Text 10And now some news for nature lovers.The National Telephone Company has started knocking down the bigphone tower on Watson Road.But the tower was built only two years ago and had major repairs carried out on it ayear ago.So why is it being removed?Because of bats.As you know,bats are almost blind but they are guided bysignals.Scientists found that the signals from the phone tower were affecting the signals of some very rare bats thatlive in the area,causing them to get lost and sometimes die.At first,it was thought the color or the height of thetower was to blame for the bat deaths.When the problem with signals was discovered,the phone company agreed toknock the tower down and move it one kilometer away,where there are no bats.Then the animals will be out ofdanger and we can all make phone calls with a clear conscience.英语参考答案(附中胶)一4
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10