{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
周测卷十单句填空1.comparison 2.On 3.nutrients 4.biological 5.criteria 6.rarely 7.variation 8.greeting(s)9.to 10.unable阅读理解本文讲述了救援人员帮助一头灰鲸的故事。11.D根据第1段第3句可知,发现灰鲸后,当地救援人员把她送回到海洋。l2.B根据第2段可知,对Sea World animal care team来说,如何让虚弱的鲸鱼尽快恢复健康是一个很大的挑战。13.A根据最后一段第1句可知,在灰鲸身上安装卫星发射器是为了方便研究人员获取她的状况。14.A本文主要讲述了救援人员帮助一头灰鲸的故事。B研究人员发现,当植物受到压力时,它们会发出声音。15.B根据第1、3段可知,在最近的研究中,研究人员在一定的距离之外用麦克风感知植物发出的声音。16.B根据第5段可知,该研究能提供一种监测农作物水分状态的新方法,而更精确的灌溉可以节省高达50%的水支出,并增加产量,这时农业是有利的。l7.C根据最后一段可推知,Edward Farmer认为研究的结果还是有局限性的,仍需进一步研究。l8.A全文都围绕第l段中a team of Israeli scientists recorded tomato and tobacco plants producing sound fre-quencies which humans cannot hear in stressful situations来写,由此可推知答案。语法填空19.excited 20.gifts 21.combining 22.its 23.that/which 24.was hosted 25.cultural 26.appearance27.for28.a短文改错My uncle,Harry,loves travelling so much.He feel each country has a charm of its own,so he wants tofeelsexperience different cultures of other country.After graduation,he dreams of making travel part of his careercountriesand work for an international company.Which is expected,his dream comes true.Now he's working for theworkingAsaGerman hi-tech company.Her job requires him to do a lot of travelling.In the past six months he A made nineHishastrips.He is always busy with attending meetings and making presentationsBecauseall ofAlthough Though Whileus think he should consider a change of career,he says he is really satisfying with what's going on in his life.satisfied·10·【22新教材老高考.zC.英语·参考答案一WYB一选择性必修第二册一QG】
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-10-01 00:57:09
2023-09-15 17:36:52