{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

时间:2023-11-09 18:20:31 阅读:1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前双语学习报答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
But,by the parent being less than perfect,the child will need to adapt and developskills to overcome little disappointments.There is flexibility and room for real-life mistakes andlimitations to our parenting abilities.A.We must make our own baby food.B.They are pushing themselves too far.C.Robots would be much easier to parent.DThere is only unlimited devotion to our children.E.A good enough parent meets the needs of their children.F.Parents have no enough time to live up to these high standards.G.To meet those goals,parents are told that they must spare no effort.第二部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题:每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。Ms.Salomon had only been working at Sainsbury's for a year when she was diagnosed()with Alzheimer's disease.Before that,she had been 21 to leave her job as a bookkeeperbecause she was becoming increasingly 22.Upon being informed of her diagnosis,23,the Sainsbury's staffers started doing all theycould to make sure that Ms.Salomon felt comfortable and 24.For the next four years,Sainsbury's did everything to keep Ms.Salomon on the team.They changed her-25theystayed in 26.with her family so they could provide 27 on her condition at work;they28 retrained her.When the disease progressed,Sainsbury's even created an entirely 29job for her as a“tote box cleaner'”.In 2017,Ms.Salomon's received a medical 30 that said her Alzheimer's hadprogressed to the advanced stage,and she was 31 unemployable.Again,Sainsbury's kepther on the team.Ms.Salomon's 32 finally came to an end 6 months later,and though it was anemotional(33,she was also relieved.高三英语试题第7页共·10页
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10