{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷

时间:2023-11-08 08:14:33 阅读:1

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

听第7段材料,回答第8至10题。8.What sport does the man like?A.Baseball.B.Football.C.Basketball9What does the man say about the richest team?A.Their games are not fair.B.More key players are needed.C.Players'salaries are too high.10.What do the speakers plan to do together?A.Buy tickets.B.Watch games.C.Play baseball.听第8段材料,回答第11到13题。11.What is the conversation mainly about?A.Travel.B.Job.C.Major.12.What can we know about the woman?A.She has a good education.B.She didn't finish her degreeC.She has changed many jobs13.Why does the woman work as a stewardess?A.To do what she likes.B.To make much money.C.To make use of her education.听第9段材料,回答第14到17题。14.What is known about the man?A.He is busy with workB.He puts on weight.C.He works out with friends.15.How much does the woman pay per year?A.S20.B.$200.C.S240:16.What does the woman suggest the man do?A.Exercise with her.B.Become a member.C.Hang out with friends.17.What is the man going to do?A.Do weight lifting.B.Sign up for a yoga class.C.Buy a running machine.听第10段材料,回答第18至20题。18.What is the speaker talking about?A.Drugs.B.Sports.C.Moods.19.What have the scientists found recently?A.The influence of bad moods.
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10