{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

时间:2023-11-07 15:50:24 阅读:1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前双语学习报答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
bottle of water.Last,it's agood idea to run withsome friends.It can helpyou do it better.参考答案一、1~5 ABCCB6~10 CAABC11-15 CCBAA16~20 BADEC二、21-25 DCBBD26~30.BACBD31~35 BDDCA36-40 ECBDA三、41~45 DACBA46~50 CDABD51~55 CADBC四、56.dinner57.so58.of 59.agreed60.helped 61.strong62.easily 63.her64.difference65.change 66.that67.by 68.the69.as70.to五、71.What did you dojust now72.How many classesdid you have this morning73.Yes,we had twothree /..74.Did you win (thegame)75.You should keeppracticing Practice makesperfect/...六、One possible version:A Food FestivalIn order to raisemoney to protect animalsaround us,my classmatesand I decide to hold afood festival.We are busygetting ready for theactivity these days.Hereare our plans.First,we will make aposter to let people knowwhy we plan to hold thefood festival.Second,wewill discuss the time andthe place of the activity.Then we need to prepareall kinds of food fromdifferent countries,such asChinese fried rice,Italianpizza and French cookies.Our teachers and parentswill help us with somedishes.I'think people willlike the delicious food.All of us hope the foodfestival will be successfulso that we can raise enoughmoney for animals.
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10