{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

时间:2023-11-02 04:14:23 阅读:1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前双语学习报答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
about the human mind,how it works and why people behave in specific manners,the personmay also begin to recognize both harmful and helpful thought patterns in himself or herself.This may lead the person to an increased level of self-awareness.37 It also shows theperson where he or she possesses strength and crucial skills for the modern world.Individualswho are more self-aware are more likely to accomplish their goals and dreams.38 A person may enter a vast field where psychologists and those trained inpsychology work.These areas include industrial psychology,school psychology,privatepractice,organizational behavioral fields,law enforcement and virtually every other field.39 As stated,there are a number of career opportunities from which a psychologymajor may choose.A.Self-awareness is a vital skill for any person to have.B.It shows the individual what areas the person needs to strengthen.C.As a result,psychology becomes an incredibly popular college major.D.A psychology major examines the science of human behavior and mental processes.E.All fields have the opportunity to benefit from the guidance that psychology can offer.F.The third reason why psychology is a useful major is that it opens up a wide range of careeropportunities.G.However,all psychology majors will develop an increased awareness about human behaviorand thought patterns.第三部分书面表达(共两节,32分)第一节(共4小题;第40、41题各2分,第42题3分,第43题5分,共12分)阅读下面短文,根据题目要求用英文回答问题。请在答题卡指定区域作答。Is it possible to improve your brain function?The answer is"yes"Information in your brain is collected,stored and recalled by neural pathways.Thesepathways are responsible for your abilities to solve problems,remember familiar faces andtasks,without paying a ton of efforts.Millions of these neural pathways begin developing fromthe time when you are growing into a baby.To keep our memory healthy,we need to create newpathways continually.As we age,our lifestyles often change,stopping those pathways from being developed.Two frequent changes are a decrease in exercise and less attention to our diet,which have anegative effect on our brain and memory.Our brain requires consistent stimulation,regardlessof our age,and looking for ways to excite the production of new pathways is critical.Just like高三英语第9页(共10页)
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10