{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前双语学习报答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
第二节One possible version:At the end of the week,the doctor called me saying that she died and left mea will.She had left me $50,000.If I had known,I would have insisted she donatethe money to charity or give it to a friend she had known longer.I knew I couldn'tspend what she had left me on myself.Ilse was a friend I'd helped out of loyaltyand respect,not with the expectation of being paid.Her attorney(代理人)sent me the check she earned from gambling.Over thenext 20 years,I donate to children in her name.Various families and charities ben-efited from her donations.Some families received funds to send their children tosummer camps.Through the local food bank,her donation provided children whorelied on daily school meals with weekend backpacks filled with food to take homewith them on Fridays.Meeting Ilse made my life richer and made me have a newunderstanding of humanity.案【23·G3DY(新高考)·英语·参考答案一R一必考一G DONG】
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-09-15 17:36:52
2023-10-01 00:57:09