{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

哈蒙大联考·2024届高三(10)一轮复习大联考英语

时间:2023-10-26 16:14:25 阅读:1

哈蒙大联考·2024届高三(10)一轮复习大联考英语,目前双语学习报答案网已经汇总了哈蒙大联考·2024届高三(10)一轮复习大联考英语的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

第二节读后续写(满分25分园法工西材料,根超其内容和所给段格开头语续写两段,使之构成一箱完整的复文续写的词数为150左右ACris decorationsredprencllednme together.hbad hd pbhadevearentslookMy brotherd dtng oheMomuged me hedCio be diferenthyeeavowe ca brely afford foddon the ofadtheboysnt hismThings will change when I go back toorkdidn've much oneyMommin That year adrock fall whichbroke ofoor Lyingon the sof with the wollen钟张的fot,he didn't talk or amile muchThere was little to smile about-no work,no income.That night,my younger brothers and I talked in our bedroom.Rodney began,“Didyoushowsad Mom and Dad looked?YeWre hard timesIsidoCisftswhispered Stevie fee rrf Momnd Dad,Rodneyadded.Daddys foot swells!Thereve shoe suitble for himurshimRodney sighed.Mdo somthing to cheer them upIsaidWectake the money from ourpg bank,ear some more and surprise them with gifts!"Good idea!"They gladly replied."Boys.Don't talk.Go to sleep."Dad called from the living room.Then we softenedour whispers."We can do things like running errands (for neighbors and returningbotiles to earn money,"I offered.They nodded.I added,"Keep it secret.We'd betterhide the money in the bo&under our bed."They agreed.注意:1.续写词数应为150左右;2.请在答题卡的相应位置作答。手E助咖mg东买M礼期The following weeks saw us dashing home from school each day.On Christmas morning,we walked into the living room bearing our gifts
本文标签: Z21310X系列联考答案

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10