{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

佩佩教育·2024年普通高校招生统一考试 湖南10月高三联考卷英语试题

时间:2023-10-03 14:17:01 阅读:5

佩佩教育·2024年普通高校招生统一考试 湖南10月高三联考卷英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了佩佩教育·2024年普通高校招生统一考试 湖南10月高三联考卷英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

教学金国1@©所名校单元测试示范寒之札记That is entirely possible.A big step would be to stop millions of tons of methane from leakingout of fossil-fuel infrastructure each year,through pipes with holes,leaky valves and carelessness.The International Energy Agency,a global forecaster,estimates that 40%of methane emissionsfrom fossil fuels,equal to 9%of all human methane emissions,can be got rid of at no net cost forfirms.The harder task is to reduce emissions from agriculture,but even here farmers can make useof new ideas,including developing new forms of food for farm animals,and changing how rice iswatered.32.What does the underlined word"neglect"in paragraph 1 probably mean?A.Ignore.B.Blame.C.Value.D.Delay.33.What does the author intend to communicate in paragraph 2?A.A less serious threat to global warming.B.The little hope of controlling the climate.C.People's more attention on carbon dioxide.D.The urgent need to reduce methane emissions.34.Why does the author call attention to methane emissions?A.They are the only hope of controlling the climate.B.Their atmospheric concentrations are hard to reduce.C.Their impact on the climate is huge but manageable.D.They stay in the atmosphere longer than carbon dioxide.35.Which source of methane emissions is more difficult to reduce according to the text?A.Coal mining.B.Rice farming.C.Fuel burning.D.Oil leaking.【答案与解析】人类活动释放的甲烷对气候的影响很大,人们应当关注甲烷排放。32.A根据画线词上下文的对比关系可知,政治家和公众倾向于担心二氧化碳的排放,而忽视了减少甲烷排放带来的影响。33.D通读第2段可知,在20年间,甲烷的暖化效应是二氧化碳的86倍。全球气温上升的23%是由甲烷排放造成的。因此,作者想要表达减少甲烷排放的紧迫性。34.C根据第2段第1句可知,人类活动释放的甲烷对气候的影响很大。再根据第3段第4句可知,如果新的甲烷排放量能够减少,并且速度低于旧的甲烷排放量消耗的速度,大气中甲烷的浓度将很快下降,从而减缓全球变暖。由此可知,作者呼吁人们关注甲烷排放是因为甲烷排放虽然影响巨大却易于治理。35.B根据文章最后一句可知,减少农业排放是减少甲烷排放中更困难的任务。由此可知,水稻种植产生的甲烷排放较难减少。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项You may be concerned about how to clear clutter (from your bedroom and basement.36 As May planting season is drawing near,turn your attention towards what can help yourgarden grow.·Define“weeds'”for yourself..I have always defined weeds as“unwanted plants”.Some,like clover(三叶草),have positivecharacteristics like enriching the soil.Others,like dandelion greens,can be caten.So onegardener's weeds might be another gardener's dinner!Decide what you truly value.3772【23新教材·DY·英语-YLB-选择性必修第二册-QG】
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10