{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

衡水名师卷·2023-2024学年度高三分科检测提分卷 英语(一)答案

时间:2023-10-01 01:50:56 阅读:11

衡水名师卷·2023-2024学年度高三分科检测提分卷 英语(一)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了衡水名师卷·2023-2024学年度高三分科检测提分卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡水名师卷2024年高三分科综合测试卷英语
    2、衡水名师卷2023-2024学年度高三分科检测提分卷
    3、2024衡水名师卷英语
    4、衡水名师卷2024年调研卷全国三卷英语
    5、衡水名师卷系列丛书2023-2024英语
    6、衡水名师卷·2024年高三分科综合测试卷 151靶向提升
    7、衡水名师卷 2024年高考押题卷(一)1英语试题
    8、衡水名师卷信息卷答案2024全国三卷英语
    9、2024衡水名师卷信息卷英语三
    10、衡水名师卷信息卷英语2024
全围1®0所名接单元测试示范老教学札记24.What did the author think of screen time for kids?A.It was in line with experts.B.It met kids'growth needs.C.It challenged a popular belief.D.It was welcome by most parents.25.How can her daughter benefit from screen time according to the author?A.She can keep her spirits up.B.She can have some uninterrupted time.C.She can learn to become independent.D.She can get topics to discuss with friends.26.How does the author manage her daughter's screen time effectively?A.By setting some rules.B.By changing programs now and thenC.By offering her snacks,drinks and toys.D.By telling her the harm of cartoons.27.Which of the following might the author agree with?A.Each coin has two sides.B.There is no royal road to learning.C.Children are what the mothers areD.Nothing can be accomplished without rules【答案与解析】作者合理地让孩子看电视,对自己和孩子都带来了好处。24.C根据第1段第1句可知,作者第一次用电视分散女儿的注意力时,她觉得自已不是个称职的母亲。再根据第2段第2句可知,很多人认为只有不负责任的父母才会依赖电视来照顾他们的孩子。由此可推知,作者过去认为,给孩子一些电视时间的做法挑战了一个流行的观点。25.C根据第3段第4、5句可知,作者能在女儿看电视的时候写作。虽然这听起来很糟糕,但她相信这样可以帮助女儿学独立。26.A根据最后一段可知,作者通过设定一些规则来有效管理孩子的电视时间。27.A根据第2段最后两句可知,专家建议家长限制煤体的使用。虽然作者不怀疑专家们的建议,但有些事情他们没有想到。由此可推断,作者认为孩子看电视这件事有弊也有利,凡事都有两面性。CGetting computers to understand human body language is no simple task.First,the computerneeds a camera.But a computer doesn't see like we do,it only gets a stream of data from the cam-era.So,software first has to recognize the shape of a human body.The computer had to be taughtwhat a knee looks like,and a shoulder,and all of our different body parts,in lots of differentlighting conditions,and lots of different body types.Why is this important?Well,because this lets a computer turn something from the physicalworld into math.Computers love math.They understand it.They need it.So,now the computerhas a map of each part of our body that it can understand.But understanding that an image contains body parts doesn't do much good.So,then thecomputer takes a look at all these points together and,taking what it knows about how a bodyshould be put together,connects the dots.There are extra dots in two areas-hands and faces.We know we communicate a huge amount of information via facial expressions and hand gestures.So,the computer is looking even closer at those two areas so it can "get the full picture",as itwere.But computers need to see a ton of examples of any given kind of body language,then to betold what that body language is or means,and then they can,over time,and with more and more【23新教材·DY·英语-R-选择性必修第一册-N】55

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10