{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

百校名师·2024普通高中高考模拟信息卷(一)英语试题

时间:2023-09-29 11:17:05 阅读:23

百校名师·2024普通高中高考模拟信息卷(一)英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了百校名师·2024普通高中高考模拟信息卷(一)英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年全国高考信息模拟试卷一英语
    2、2024年普通高中高考模拟信息卷
    3、2024年高考信息模拟卷四英语
    4、2024年高考信息模拟卷
    5、2024年全国高考信息模拟卷4
    6、2024年全国高考信息模拟试卷(四)
    7、2024普通高中名校联考信息卷模拟一英语
    8、2024新高考优秀模拟试卷汇编45套英语答案
    9、2024年全国高考信息模拟试卷二英语
    10、2024年全国高考信息模拟试卷(三)英语答案
全国1@0所名传单元测试示范卷教学札记Petco CEO Ron Coughlin."They're going to give us profits for years to come.While most petowners are happy with their companions despite the chewed sofas,shedding,and barking,there isconcern about the coming"separation-anxiety crisis"with society reopening this year.Andrea,avet,says pets owners are in for a shock."They can't leave the dog alone for even 10 minutes.32.What does paragraph 1 mainly describe?A.Various ways to get rid of lonelinessB.People need an excuse to wander around.C.Increasing demand for pets during the lockdown.D.It's hard for Americans to resist adopting animals.33.What does the underlined sentence in paragraph 2 imply?A.Pets need some daily necessities.B.It is rather expensive to raise a pet.C.Young people are willing to follow fashion.D.Young people get increasingly close to pets.34.Why is Ivy League mentioned in paragraph 3?A.To show the role a dog plays in a family.B.To show the difficulty in adopting a dog.C.To show keeping a dog needs much care.D.To show raising a dog is rewarding.35.What is the author's attitude to the relationship between pets and owners with life returning tonormal?A.Satisfied.B.Worried.C.Annoyed.D.Curious.【答案与解析】疫情暴发,人们被困在家里,活动范围和日常生活方式发生了巨大的变化。这期间,人们对宠物的需求量激增。这些毛茸茸的小动物给孤独的人们带来精神上的慰藉。32.C通读本段可知,该段主要说明了疫情期间,人们对宠物的需求量激增。33.D根据该段可知,现在,大部分千禧一代的年轻人自称是宠物的“父母”,给狗买各种东西,甚至开社交账号,共享一张床。由此推知人与狗的关系越来越亲密了。34.B根据本段倒数三句可知,买狗也不容易,并列举了一个例子:想买一条狗要等近2年的时间。由此推知,领养到一条狗堪比被一所常春藤大学录取,这说明领养狗也不容易。35.B最后一段提到宠物和主人间的关系越亲密,到时分离就越困难。社会秩序恢复后,作者担心会出现“分离焦虑危机”。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。People who love to spend time in their kitchen know that after having a rough day it helpsthem to relieve stress.Cooking a favorite meal helps you forget about any of the issues you focusedon during the day.36 Spending time alone in the kitchen after a long day at work allows youto simply recharge and enjoy the solitude of your kitchen.37 Those who love to cook know this all too well.Putting all your effort into making anelaborate meal or your favorite dessert is a great way to avoid anything that you have been wor-rying about.【23新教材·DY·英语-BSD-选择性必修第一册-QG】45

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10