{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2023~2024学年耀正优+高三年级名校阶段检测联考(24004C)英语试题

时间:2023-09-27 14:40:05 阅读:1

2023~2024学年耀正优+高三年级名校阶段检测联考(24004C)英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了2023~2024学年耀正优+高三年级名校阶段检测联考(24004C)英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024耀华中学高三年级第一学期二月考
听力材料Text 1W:Come and have your dinner,Bobby.M:Wait a moment.I've got to finish this exercise.It's very important.Remember,I'm having my final testnext week.Text 2W:Did you have any trouble driving through the snow,Mike?M:A little.It's really cold today,isn't it?It doesn't usually snow so early here in Newport.Text 3W:Mike,I'd like you to meet my sister,Carol.She's visiting for the weekend.M:Oh!Which one is Carol?W:She's wearing a T-shirt,sitting over there beside Helen.M:Oh,you do look like each other.Text 4W:What time will the concert start?M:At eight o'clock,and now my watch says 7:35.It won't be long.W:We'll have to hurry.Text 5M:Well,the new job is a good opportunity,but we just don't like the idea of your living by yourself in NewYork City.W:I can stay with Sue,Dad.I've already talked to her and she says it's fine.Text 6W:I wonder whether we can reach Mr.Brown's house before noon.M:It's hard to say.I've never been to his house before.W:Neither have I.By the way,have you any idea where we are?M:Well,actually,no.I know we passed some traffic lights but...W:Oh,I thought you knew where you were going.M:And I thought you did.Text 7M:I'm sure we can arrange a trip out into the country for you.W:I was hoping you would say that.M:We can drive into the country and stop whenever you see something that interests you.W:That would be wonderful.How soon could we leave?M:I can't get away tomorrow,but I think I can get a car for the day after.W:And would we have to come back the same day?M:No,I think I'll be able to keep the car for three or four days.W:Wonderful!That would give me time for a real look around.M:I'll leave a message for you at your hotel.W:Thank you.Text 8W:Hello,George!I wanted to talk to you yesterday but you weren't at your usual place for lunch.M:No.I had a free day from the office because I worked so much overtime last week.W:Oh,I see.You had a holiday.M:Well,I stayed at home and looked after the baby.W:What?You took care of the baby?Whose baby?M:Oh,it was my sister's.She wanted to go shopping in the morning,so I stayed at home looking after the
本文标签: 241C答案 71c答案

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10