{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

安徽省2024届九年级阶段评估(一)[1L]英语试题

时间:2023-09-26 14:15:59 阅读:1

安徽省2024届九年级阶段评估(一)[1L]英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了安徽省2024届九年级阶段评估(一)[1L]英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024学年安徽省九年级第一学期月考试卷(四)英语
    2、安徽省2023-2024学年度九年级期中检测卷英语试卷
    3、安徽省2023-2024学年度九年级期中考试英语
    4、2024—2024学年安徽省九年级上学期联考四英语
    5、安徽省2023-2024九年级
    6、2023-2024学年安徽省九年级上学期期末联考卷英语
    7、2024—2024学年安徽省九年级上学期期末联考卷英语
    8、2023-202421届安徽省九年级第四次阶段
    9、2023-2024学年安徽省九年级第一学期月考试卷(一)英语
    10、2023-2024学年安徽省九年级上学期阶段性质量检测
第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Many years ago,there lived a wealthy man in a big city who wanted to do somethinggood.Raised in a small village,he made up his mind to help the people in his town.But be-fore doing so,he wanted to do an experiment to find out who had the qualification for hishelp.So secretly he put a very large stone in the middle of the main road which led to thetown.Then he stood behind a tree waiting and watching.Several minutes later,an old man came along with his cow,"Who put the stone in thecenter of the road?"said the old man,but he didn't try to move the stone away.He passedaround the stone with some difficulties and continued on his way.Another man came alongand did the same thing;then another came,and another.All of them complained about thestone in the center of the road but nobody tried to move it.Though the rich man was a littledisappointed with what he had seen,he still chose to wait longer.In his heart,he wouldn'tlike to believe that no one would do something with the stone.Therefore,he went on waitingand watching.Later in the afternoon,a young man came along.He saw the stone and said,"It will bedark at night.Some people who will come along later in the dark are more likely to fall overthe stone and get hurt.Then the young man began to move the stone.Obviously,it was abig and heavy stone.In spite of this,he pushed and pulled and tried everything he could tomove it out of the road.Finally,his hard work paid off.But to his surprise,under the stone,he found a bag full of money,along with a piece of paper reading,"This money is for the per-son who moves the stone from the road.The person deserves my help.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。The young man was surprised to see the money.Following the young man,the rich man came into a house.【高一英语第10页(共10页)】·22-03-366A·
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10