{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[九师联盟]2024届高三9月质量检测英语X试题

时间:2023-09-25 18:29:32 阅读:1

[九师联盟]2024届高三9月质量检测英语X试题,目前双语学习报答案网已经汇总了[九师联盟]2024届高三9月质量检测英语X试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024九师联盟高三9月质量检测英语
    2、2024九师联盟高三四月质量检测巩固卷英语
    3、2024九师联盟高三四月英语
    4、九师联盟2023-2024学年高三4月质量检测巩固卷英语
    5、2024九师联盟高三4月联考英语试题及参考答案
    6、2023-2024九师联盟高三四月质量检测英语
    7、2023-2024九师联盟高三4月质量检测英语答案
    8、九师联盟2024高三9月质量检测英语答案
    9、2023-2024九师联盟高三九月质量检测英语答案
    10、九师联盟2024高三4月联考试卷英语
a course about Mars?W:Be serious for once,will you?【高一英语·参考答案第1页(共3页)】·22-05-520A·Text8(135词)微信朋友圈W:Jack,do your parents share photos of you in their WeChat Moments,also known as"Friends'Circle"?M:Yes.But I don't like it.I think they should get my permission.W:You are right.But maybe parents just want to share funny moments or great achievements.M:My mom always compares me with the top students,which drives me crazy.I hate it.W:I think parents just want to show their love.M:And my parents have been leaving comments on every post I make on my Friends'Circle.W:Many young people choose to block their parents on WeChat.Have you ever...?M:Not really.But they can only see what I want them to.W:Sounds cool.How about asking other people's opinions?M:Okay.Let's do a survey about this!Text9(138词)体检W:Fryer,it seems that you should lose a few pounds.You can do 30 minutes of light exercise every day.And youshould think about cutting down on red meat.M:Does that mean I can't have it any more?W:I mean you should eat less.And you need something good for your stomach.M:OK.Did the X-rays find something?I'm worried about my throat.I have a pain here.W:Well,there is nothing serious.You just need some medicine for it.I'll check your heart.After this,we'llsend you to get some blood drawn.M:Blood?Can I do that next time?W:That's what you say every year.Well.your heartbeat is ninety-five per minute!That's a bit fast.It looks likesomeone is a little nervous.Just calm down.Text10(187词)萨摩斯岛M:Samos is a Greek Island in the eastern Aegean Sea,south of Chios,north of Patmos and the Dodecanese.From Athens,there are three boats that go there every week in the summer,two each week in the spring andfall,and one each week in the winter.The weather there is sunny and warm but too hot.It rains a lot fromNovember to January.This helps the island to stay green.Many tourists visit the island,mainly from Aprilthrough August.Mountain climbers from all over the world come to Samos to climb the forest-coveredmountains.The villages up in the mountains have been well kept,and visitors can experience the simple lifethere.There are many beaches with pure white sand and calm,clear water in the south of the island.This areais perfect for travelers to relax on the beach with a good book.The eastern side of the island has many busyplaces where people spend their holidays.They offer different types of activities and plenty of loud music.so vis-itors can have parties and enjoy their holidays there.试题答案1~5 CBAAC 6~10 ABCAB 11~15 CABBA 16~20 BBACB21~23 DCB 24~27 DBBA 28~31 ADCA 32~35 DCBA 36~40 DEFCG41~45 DCABA 46~50 DACCB 51~55 ACDDB 56~60 ACBBD61.length 62.were harvested 63.absolutely 64.how 65.meaning66.who 67.a 68.its 69.as 70.to balance短文改错Two weeks ago,my parents plan to buy a new bike for me.At first I was exciting to hear the plan.plannedexcitedHowever,one day,I happened to knowing some students in a school were hungry for knowledges but they didn'tknowknowledge【高一英语·参考答案第2页(共3页)】·22-05-520A·have enough books.I decided to offer my help.I told their parents I would rather to take a bus to school to savemymoney.With all the money I had saved,I bought some books online but gave them away to the school.My par-
本文标签: 九师联盟答案

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10