{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

九师联盟 2024届高三9月质量检测英语X答案

时间:2023-09-25 14:56:11 阅读:1

九师联盟 2024届高三9月质量检测英语X答案,目前双语学习报答案网已经汇总了九师联盟 2024届高三9月质量检测英语X答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、九师联盟20242024高三9月质量检测英语答案
    2、九师联盟2023-2024学年高三4月质量检测巩固卷英语
    3、2024九师联盟高三4月联考英语试题及参考答案
    4、九师联盟2023-2024高三4月英语
    5、2024九师联盟高三四月质量检测
    6、九师联盟2024高三4月联考试卷英语
    7、九师联盟2023-2024学年高三四月质量检测巩固卷英语
    8、九师联盟2024高三4月英语
    9、2024九师联盟高三4月联考英语答案
    10、九师联盟2024高三四月英语
professional coach contributed to his great progress.Gradually,she mastered basic rules ofthe game.The more Billie Jean learned,the more fun she had!She always took herparents'words to heart and always played as well as she could.Billie Jean made it!Sheentered tennis tournaments and became an ACE of the game-one of the most famoussports legends ever!听力文本:Text1遛狗服务M:Do you know about any dog walking service?W:Why bother?I can walk your dog if you want.How about 8 an hour?Text2对去动物园的不同态度W:So Todd,do you like going to the zoo?M:Yes,but it's a bit far.I'm busy with my business and it's hard to find time to gothere.W:I've hardly been there.I hate the smell of animals.Text3对欧洲杯的看法M:Hey,Cathy.What do you think about the Euro Cup?W:So far it's been interesting.I didn't expect to see Greece and Portugal make it to thefinal.I was disappointed with England's performance.Text4推荐餐厅M:I'd like to treat Mary to a big meal since she did me a great favor.Do you know anygood restaurants?W:What about London Restaurant?You can have a good view of the city there.Text5班级通知W:Jack,today is Monday.Tell the other students to go to the playground tomorrowmorning.You need to practice for sports meeting this Friday.M:OK,Miss Black!Text6购物W:Can I help you,sir?M:I'd like to see a suit for the autumn.W:How do you like this,sir?M:It's much too light in color for the autumn.W:What about this then?It's made of pure wool,very soft.M:I like the style,but it's loose at the waist.And it's a bit large.W:What about this one?We have this model in several sizes and colors,dark brown,lightgreen,light yellow,and dark blue.M:Let me have a look at the brown one.All right,it just suits me.I'll take it.Text7书店买书M:Good morning.W:Good morning,sir.Look at these books and they are on special offer.M:But they are not my type.I want some comic books.Can you give me a discount?W:Sorry,sir.I just came to visit the owner.He's busy uploading the new fiction books,soI help him take care of his business for a moment.M:Well,can I pay by credit card?I forgot to take money with me.高一英语试题参考答案第2项(共3页)
本文标签: 九师联盟答案

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10