{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2023~2024学年核心突破XGK(二)2英语试题

时间:2023-09-23 03:50:14 阅读:11

2023~2024学年核心突破XGK(二)2英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了2023~2024学年核心突破XGK(二)2英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024学年核心突破(二)英语
    2、2023-2024学年核心突破二英语
    3、2023-2024学年核心突破(一)英语
    4、20242024学年核心突破英语答案
    5、2024_2024学年核心突破英语
    6、核心突破2023-2024英语试卷答案
    7、2023-2024学年核心突破十英语
    8、2023-2024学年核心突破(十四)英语
    9、2024到2024学年核心突破英语
    10、2023-2024学年核心突破13英语
M:Nuts and greens are something we already eat plenty of.And although our type of rice-the white kind-isn't on the list,brown rice is.W:Then I think we will switch to that to keep the family healthy.Superfoods sound like avery tasty way to keep fit.(Text 9)W:What's the problem?M:I've been getting a pain in my forehead recently.W:Have you had any colds or flu recently?M:I had a cold a couple of weeks ago,but that's gone.W:Are you studying a lot?Are you getting enough sleep?M:Yes.I'm studying quite a lot,but I'm making sure to sleep plenty.I usually go to bedaround 11,and I am up at about eight,so I have time to go running for half an hour beforegoing to the university at nine.W:Quite healthy.Has this pain kept you awake?M:Yes,it makes getting to sleep harder.It's much worse at the end of the day.I hardly no-tice it in the morning or in the afternoon.W:Are you eating properly?M:I think so.My mother cooks my meals.W:You don't wear glasses,right?When did you last have your eyes examined?M:When I was a child.W:That may be the problem.I think you should get that done again.In the meantime,takethis pill when you're in pain,and come to see me again in a week.M:OK.Thank you.(Text 10)M:Selling your things online helps you get rid of those you don't need,and it can also bea great source of income.One thing you need to consider carefully is the platform on which you are going to adver-tise.Most big platforms in the field are so popular with sellers,not just because they can giveyou access to a bigger pool of potential customers,but also because they offer insurance.The disadvantage,however,is that you will need to pay some money for using the plat-form.You can use some platforms that either charge a smaller fee for advertising or even nofee at all-but,in that case,what you will need to keep in mind is your safety.It's alwaysbest to meet the buyer during the day at a public place such as a coffee shop,a library,or asupermarket parking lot-anywhere monitored by security cameras is good.A few more things to keep in mind:always be accurate with your descriptions of thethings you are selling.The last thing you want is to be accused of cheating and banned from thewebsite.Moreover,be careful with your personal information.在114:【23·G3DY·英语·参考答案-YLB一必考一AH】

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10