{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

河南省2024届九年级阶段评估(一)[1L]英语试题

时间:2023-09-22 03:25:52 阅读:2

河南省2024届九年级阶段评估(一)[1L]英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了河南省2024届九年级阶段评估(一)[1L]英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、河南省2023-2024学年第一学期教学质量检测九年级英语
    2、河南省2023-2024学年度九年级期末检测卷英语
    3、河南省2024到2024英语九年级
    4、河南省2023-2024学年度九年级期末考试
    5、河南省九年级英语试卷2024
    6、2024—2024河南九年级考试
    7、2024河南省九年级学业水平考试仿真试卷a英语
    8、河南省2024~2024学年度九年级期中检测卷
    9、河南省2024学年九年级摸底检测英语
    10、2024至2024河南九年级期末考试
into the water.However,others sink deep enough fast enough that they fall below the ocean's oxygenated layersbefore they decompose in earnest.They land on the ocean floor almost completely,so the carbon in their bodiesstays put.Over millions of years,this process results in a net oxygen gain in Earth's atmosphere.Burning the Amazon won't have a significant effect on oxygen levels,but it is warned that burning will addenormous amounts of carbon dioxide to the atmosphere,which will further strengthen global warming and producemore severe elimate changes.And there are other very serious long-term consequences to destroying Earth's mostbiodiverse region.8.Why does the writer mention"unexpected consequences"in paragraph 1?A.To convince the readers of topical forests'importance.B.To inform the readers of other discoveries about tropical forests.C.To argue against the "lungs of the planet"metaphor.D.To present a more balanced view on the importance of tropical forests.9.Why won't the destruction of Amazon have much impact on the planets oxygen level?A.The oxygen consumed by the dying plants cancels out what they produce in life.B.The plants in Amazon Rainforest tend to disappear before they are fully grown.C.Tropical forests have a complex relationship with oxygen generation.D.Carbon dioxide is only a by-product of the proeess of decomposition.10.What makes marine algae a net oxygen contributor as a whole?A.That marine algae produce more oxygen than plants.B.That some dead marine algae don't break down.C.That marine algae spread fast in the ocean.D.That some dead marine algae don't reach the ocean bottom.11.What can be another useful feature in some marine algae's death?A.Mineral accumulation.B.Carbon fixation.C.Water purification.D.Marine nutrition.【答案】8.D9.A10.B11.B【解析】【分析】这是一篇说明文。文章介绍了热带雨林并不是地球的净供氧体,真正的净供氧体是海洋中的藻类。【8题详解】推理判断题。根据第段关键句“Often the ratio between a plant producing oxygen in life and consumingoxygen in death is 1:1,so many atmospheric scientists don't see the Amazon,or even Earth's forests as a whole as
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10