{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
文海大联考· 2024届高三起点考试英语答案,目前双语学习报答案网已经汇总了文海大联考· 2024届高三起点考试英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
These can 66.be used (use)when a population istoo small or too far away to extend the grid.67.It wasn't until recently that solar energydeclined in price and became much moreaffordable.Some 68.companies (company)havebought into the program,and California has evenencouraged the shift to solar energy.President of Solar Energy Industries AssociationAbigail Ross Hopper said,"Investing in energyalternatives 69.is (be)important.In the face ofglobal supply uncertainty,we must expand cleanenergy 70.production (produce)and reduce ourreliance on other nations for our energy needs."
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-09-15 17:36:52
2023-10-01 00:57:09